TJX

Faced with increased competition from off-price retailers breaking into the Canadian market, TJX Canada (HomeSense, Winners and Marshalls) recognized the need to consolidate their Canadian head office.

With over 1,000 employees spread throughout three buildings in the GTA, TJX needed a new workplace strategy that anticipated future needs and offered employees a comfortable, flexible and expressive new home.

TJX reception with red TJX logo on wall, natural wood desk, and upholstered seating

Together under one roof

Rotate Your Device TJX woman walking up staircase with white and pink graphic text collage on wall

The dramatic central staircase physically and metaphorically links the staff at TJX's headoffice

A comprehensive real estate assessment led TJX to decide on a new 400,000 sf design-build campus that fosters community and connection.

A soaring 3-storey staircase and airy central atrium strategically control people-flow throughout the facility, while a fashion runway ‘in the sky’ connects the two towers. From the etched map standing tall in reception to environmental branding and wayfinding inspired by Canada’s regions and landmarks paying homage to all things Canadian. To address major issues with inventory management, incoming and outgoing merchandise was centralized – reducing storage needs and freeing up floor space for collaboration zones.

Rotate Your Device TJX lunchroom with wooden booths, air hockey table, and photographic panorama mural of rocky landscape on wall

Acting as a collision point and a place to hold informal meetings, TJX's new HQ allows for multiple work styles

Rotate Your Device TJX corner with bar height table and stools, wood paneled wall, and floral wallpaper wall

The essence of the brand is infused in every part of the building

menu
韩国a片-韩国三级片在线观看