Green and Spiegel

Canada’s largest and oldest immigration law practice Green and Spiegel had been separated among multiple floors at their previous office in Toronto, and it was time for a new cohesive office space. With their new office location, they desired a space that was professional and approachable; after all, their clients were new to Canada from all walks of life.

Entering the reception area, intentionally designed to be small, as guests typically do not have to wait long, guests find themselves in a cozy space resembling traits of Canada. Floor to ceiling walnut tambour wall coverings mimic the feel of an abstract forest. The red chairs are an obvious touch of Canadiana, with all elements of the space featuring soft curves. Cove lighting brings a warmth to the wood and metal finishes, with a custom light fixture created by Toronto designer Milke Bau. As involvement in the community is very important to Green and Spiegel, the black wall space was intentionally designed for the firm to use as a canvas to curate future displays of local art.

Rotate Your Device

Past reception is a breakout area alongside two boardrooms, leading to the Green Bistro, the firm’s lunch room. The bistro was designed to evoke a warm bistro setting decidedly different from the rest of the office. The two multi-purpose boardrooms used for meetings and training feature demisable partitions that can open in to the Green Bistro to create one large space, often used for team building events.

Rotate Your Device
menu
韩国a片-韩国三级片在线观看